And everybody is hurt.

Jag vill inte det här. Jag vill inte vara borta i sex veckor. Jag vill det, men jag vill vara hemma. Fattar ni ? Jag vill stanna hemma hos honom, jag vill stanna hemma hos mina fina vänner. Men jag vill åka iväg till Brevik, Jag vill lära känna alla underbara människor, och jag vill spendera tiden med dom. Men för första gången , så känner jag något jättebrta, som jag faktiskt tror på . Och så åker jag iväg. Jag suger.


Take a breath. Take a deep.

Idag åker jag iväg och är borta i sex veckor. Och jag är så otaggad man kan bli. Just nu, är allt bra. Allt har löst sig till det bästa och jag är riktigt glad. Jag vill inte åka bort. Jag vill inte åka bort från Marcus, och jag vill inte åka bort från mina otroligt fina vänner. Ifs åker de flesta bort själva, Maria åkte iväg i morse, Emma åker iväg nästa vecka tror jag, Mickan åker antingen imron eller nästa vecka tror jag, Felicia typ de tjugonde någoting. Och Lowe som inte ska någonstans. Jaja, jag får väl klara mej med min högra hand telefonen.
Ha det jättebra.

.

"Jag sitter framför datorn, och känner mej sjuk.
Både fysiskt och phykiskt. Både på insidan och utsidan.
Då kommer en tanke flygande genom mitt huvud.
Varför gör jag detta mot mej själv? Vore det inte bättre om jag bara la mej ner och somnade? Eller är det bättre att ignorera alla känslor som trycker ner mej hela tiden? Jag vet inte, jag vet faktiskt intelängre.

Jag sitter bara framför datorn, druknar i alla känslor och tankar."

Lars Winnerbäck är ganska klok.

the planet earth turns slowly

Okej, det är imgen idé, jag suger på att blogga. Det är officiellt. Lets just skriva om jag känner för det, någon gång ibland. Just so you know.


I wont get a thing

Holabola!
Hemma från Aros nu, och det var sjkt kul. Om jag var otaggad på att åka dit är jag desto mer taggad på att åka tillbaka nu. Fast samtidigt är det bra att vara hemma igen, catch up med människor jag saknar liksom. Dock åker jag iväg på torsdag eller fredag och är borta i sex eller sju veckor, och det suger . Iförsig ska fyra av de spenderas med Mickan och andra roligt folk, men ändå .



Vi tycker att det är ganska kul att vandra omkring i en fontän sådär på kvällskvisten.




Dessa låtar kommer alltid att påminna om Aros, gillart !


Lifehouse - Hanging by a moment



I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you
I'm living for the only thing I know
I'm running and not quite sure where to go
And I don't know what I'm diving into
Just hanging by a moment here with you


I could really use a wish right now

Nu kommer jag låta sjukt negativ, men jag är så otaggad på att åka till aroscupen imron. Jag har så lust att bara stanna hemma och sova, tjocka mej i godis och träffa människor. Fan vad skönt det skulle vara. Usch, vad negativ jag låter.

Jag hatar när folk som inte tänker alls. När folk bara kör på, utan att tänka på vad folk känner. Bara så ni vet.



jag måste ju dock säga att jag tycker om dessa tjejer.


We were sitting on top of the world

Kom hem för typ en och en halv timme sen från centrum, där jag åt frukost med två mycket trevliga filurer vid namn Mickan och Lowe. Det var jätteruligt , och två color plus kladdkaka är alltid en bra start på dagen.

Nu ska jag ta snart tåget mot täby kyrkby and meet some people, så I must go. Have a nice dag.


eminem - beautiful



Don't let them say you aint beautiful.


we'll make a better day, just you and me

Sitter och mular i mig snabbismakaroner, köttfärsås och cola. Seriöst, jag kommer så fail på att bo ensam när jag flyttar hemifrån, jag kommer bara äta onyttigt. Den här måltiden är den nyttigaste ajg har ätit sen sommarlovet började. Min fruktost idag var en cola, en milkshake och en chokladmunk från donken. Jag kommer bli tjuckis. Jaja , den dagen den sorgen.

Match i Viksjö nu , samling om en kvart. Känns bra, helt oombytt och shit. Taggad till tusen. Eller något sånt. Gud vad jag babblar. Hejdå .


I left my heart and my head on the dancefloor

Godmórgon sötnosar, sovit gott ?
Hm, nej, det där passade inte mej alls, det lät mest läskigt...

Jag vaknade nyss, och borde lyfta rumpan fråns sängen nu. Om fyrtio minuter ska jag ta tåget till täby med Maria och spendera mina 750:- på HM. Music for my ears.

Igår, var jag först på IP och agerade cheerleader i Ik Frej mot Vallentuna matchen, sen såg jag en Panermal någotnting acitivity med Emma och Karro. Den var sjukt obehaglig, och jag såg ändå bara halva.

Idag fylller Marcus 15 år, massa massa grattis !



Jag hittade en cover på Airplanes med B.o.B och Haley William.
Det här är typ Tyler Ward acoustisk cover. Den var fan bra.

someone, call the doctor.

Varning för att jag kommer låta som en geek nu.
Jag älskar sommar nätter där man vart ute med kompisar och sånt i början, och sen kommer hem och tar med sig cola eller te upp på rummet och sitter inne på msn och facebook halva natten. Jag vet, det bara blinkar tönt om mej, men vafan.

Jag är på jättebra humör. Jag vet inte varför. Jag är sjukt trött. Och hungirg. Jag vill ha ny musik. Jag vill in till stan. Jag vill bada. Haha.

Jag tänkte dela med mig av en bild jag och Mickan hade S T Ö R T kul åt , för typ två år sedan, bara för att ajg är ¨på så bra humör.



hahahhaaah, jag garvar fortfarande.


.

Det här är min vän Lowe. Han är bäst. Skulle bara säga det.


I'm not pop. I'm hiphop

Min sjukgymnast jag ska till imorn heter Stefan Holm. Fan vad ballt.

-

I need you to need me,

Jag har aldirg riktigt fattat innebörden av den meningen förut. Nu är det som om den meningen kommer upp i huvudet varje gång jag tänker. Jag vill vara behövd, jag vill räknas. Jag är så rädd för att förlora vänner . Enda sen jag var liten, har jag hatat förändringar. Jag var den i familjen som höll hårdast på traditonerna, fast jag var minst. Jag förbjöd mor och far att fira jul i Västindien , för jag ville ha det som vanligt hemma . Man liksom, hallå? Därför är jag så sjukt rädd att vardagen rubbas av att jag förlorar en vän. Särsklit en vän som har hjälpt mig igenom så mycket. En vän som har vart en av de som känt mig bäst sen vi gick i förskolan. Jag skulle göra vadsomhelst för att behålla henne resten av livet.

i'm addicted to you, don't you know that you're toxic

tjääänare.
Kom nyss hem till min casa med Mariapia som krashar här tonight again. Det ska bli supermysigt, one tree hill al night long for the win!
Kvällen har spenderats hemma hos Felicia med henne, Linus, Maria, Marcus och Tobias. Och jag såklart. Muha.


And ever since then, all I think about is you

Jag sitter och snackar med en man  från venezuela på spanska, och han är mycket imponerad av mina spanska kunskaper. Jag sager bara, det är inte för intet jag har mvg i spanska. *host , google translate for the win!* men vafan, det han inte vet lider han inte av.

Tog en långfika med Cornelia i centrum, sjukt skönt att prata ut om allt med den bruden. Vi är fan ganska lika när allt kommer omkring. Nu ska jag träna, sen skulle jag hem till Marcus, men vi får se var vi hamnar .


update

chill, ingen fara på taket, sluta oroa er. Glasögonen funna, glassen osmält och jag har exat 14 minuter på mig innan tåget går.

I love you til´the end

jag har lite skrik och panik. Jag lyckas alltid, alltid, fastna framför facebook och msn, och blir därför alltid lite sen. till tågen, skolan, kompisar. nu ska jag jag ner till centrum och möta cornelia, ochjag hittar inte mina glajjer. No big deal  tänker ni, men ni har ganska mycket fel ! De ingår i min outfit förfan. Och nu står min BenochJerry och smälter i köket. Ja, jag är tjock. Shit, stresigt nu!

så kan det gå på en finlandsfärja med oss två.

haahha , fan vad jag kan rimma och grejer !


this is how you remind me

never made it as a wise man, couldn't count it as a poor man stealing...

Jag har haft den låten i hjärnan sen jag vaknade upp bredvid Slemmet i hennes sköna säng, ni vet en såndär som man har fjärrkontroll till?  Tydligen har hon legat som en potatissäck hela natten, för jag och min rumpa tog för mycket plats. Jag blev straffad för det genom att inte få ha något täcke. It's a hard life.


and I know that if I could do it over, i would do the same thing

åh herrejävlar, håll i hatten! besöksstatistiken bara skjuter uppåt ( kan man säga så? ) , nu är det faktiskt 9 pers som läser min blogg!

Jag har kommit på en sak, smart som jag är. Jag älskar rock. Kanske inte den här sorten där de skriker halsen av sig, men typ lite lättare, som typ Nickelback, Hinder, My Chemical Romance, Hollywood Undead, Breaking Benjamin. Det är min brors fel. Mitt och hans rum ligger vägg i vägg, vilket inte alltid har varit till min fördel, särsklit inte när han och hans förra flickvän var där inne och hade det mysigt på kvällarna. Men iallalfall, så spelar han nästan alltid musik där inne. Och ändå sen jag var en little baby så har han spelat rock. Det borde ju nästan vara därför, för att jag har växt upp med att höra det. Eller ? Visst var jag lite smart nu ? Muha , jag är nog inte lika dum som alla säger !


Breaking Benjamin - Diary of Jane

Hollywood undead - Black Dahila

Hinder - Lips of an Angel

Nickelback - How you remind me

I don't know how much longer I could do it

Jag är en sådan person som inte kan såra andra. Jag är en sådan person som mår sjukt dåligt över att se andra människor må dåligt. Att veta att en annan är hemma och mår dåligt, på grund av mig. Sånt klarar jag inte av. Jag vet inte om jag kommer klara att fortsätta, inte om det innebär att jag orsakar en annan smärta. Varför skapar vi inte någonslags balans ? Varför skulle det vara viktigare att jag är lycklig , när hon gråter ? Varför ska just jag framträda och inte hon ?
Varför känns allt så jävla fel, när allting borde kännas så rätt ?


you don't know me at all

imorse vaknade jag av en spark i huvudet av min fina maria som sov här, vilket inte var det bästa sättet att vakna på .  Inte som när mamma kliar mej på ryggen liksom.
Kvällen igår blev asnajs, vi kom hem till marcus och dunkade lite music ett tag, några stycken, sen drog vi vidare till Krilles lägenhet där det kom lite mer folk till. när alla stack därifårn drog jag och maria hem och bunkade upp med massa goda grejs och knarkade one three hill med nathan och lucas hela natten. me love. Awsome night.

Idag tror jag det blir mest chill, sen ska jag och emma se filmen alla tjejer nåste ha sett, sex and the city 2. det ska bli jätteskoj!


 


I'm not your babe

erkänn att jag är lite duktigt på att blogga? bättre än jag var förut iaf. jag har typ många inlägg idag, för att vara jag. *ler jättesliskigt*.

nu har mina släkt trallat iväg, det var jättemysigt . min gudmor kom hit med sina två barn, varav en heter louise och är lika gammal som mej. stört skön brud . ikväll blir det fest hos marcus, tagga till. ska bara lista ut hur man kommer dit, så det hoppas jag att det löser sig på bästa sätt.



jag älskar dej sjukt mycket min fina syster.


Forever is gonna start tonight

nu kommer snart the släkt, so now måste jag run ner till the kitchen och snoppa jordgubbar.
är det bara jag som har tänkt på hur roligt ordet "snoppa" är?
det kan ni få fundera på medans jag är long gone.




and I am sick and tired of my phone ringringing

nej, nu ska jag inte vara deppig. det har vart en helt awsome kväll, tjockt najs, förutom nu den sista halvtimmen, så et får jag vara glad över . plus att jag har så otoligt fina vänner, som jag är oändligt tacksam över. verkligen, jag skulle inte klara en sekund without them.

förövrigt sitter jag i karros jättemysiga tröja , funderar på att sno den. muha. det blev en lyckad skolavslutningskväll, det gillar vi. imorn kommer hela tjocka släkten mitt på dagen med presenter till mej, muhahahah. gillart !



osminkade sanningen. lägg märke till att mitt hår var helt platt innan det började regna. sen blev det mindre platt. bajsregn.

 

 

 


.

fyfan. fuck u . hur fan tänker du. eller du kanske inte tänker alls. det är som en tomhet , som ett slag i magen. det var länge sen, men för mej betydde det något. för mej var du en anledning att orka genom dagen. jag känner mej helt maktlös, jag har ingen kontroll över det. fyfan, fan vilket jävla svin du är.


the biggest badass star

jag sitter och kollar på mtv movie awards, och så kommer kategorin "the biggest badass star". fatta ballt att bli utnämnd till the biggest badass star. det ska jag bli när jag blir stor.

oj herrejävlar, nu kommer tyler lautner in i bilden. och nu kommer det ett smakprov på eclipse. shit, fokus på tven !


I wanna feel the heat with somebody, somebody like you

vill ni veta en lustig sak ? jag har hela 6 besökare.
jag är ganska cool.

SOOOOOOOOOOOOOOMMARLOOOOOOOV !



 

 


I try to remember to forget you

nu ska jag träna med med underbara lag, all kärlek till dom. vi städade idag in the school, men det tog typ en timme, så jag och maria var hemma till elva typ. sen spenderades dagen med maria, felicia, marcus, tobbe och linus, micket micket trevligt.

imorn är det skolavsluting, tagga till sommarlov !





'cause you never were, and you never will be mine

hejsan hoppsan lillebror.
jag hade en grym födelsedag igår, med massa av underbara personer, gratulationer och presenter. tack så mycket alla ! min fina familj överraskade mej på morgonen med  en resa till vårt kära grannland ( tror jag ) danmark , med shopping, tivolibesök, hard rock och övernattning på hotell, vilket var helt awsome. kom hem i morse, och åkte ganska direkt till vaxholm och badad med min inte så fullt normala men underbara klass. jag sov bara två timmar i natt, eller, tre om man räknar när jag deckade på golvet med min kära ipod på flygplatsen, så jag är rätt lagom trött just nu.

nu ska jag städa mitt fina rum, sen ska jag ut och möta upp vackra emma, and catch up some thaaaangs.


I wanna see your smile, everytime i open my eyes

Jag försökte komma ut ur mitt rum för att hämta ett glas Oboy, som förövrigt är nästintill min livsglädje för tillfället, men min far stoppade mej i trappen. jag får tydligen inte lämna mitt rum, för att det pågår hemligheter där nere. Jag är ju för fan hungrig !?


lets get this party started

hejsan .
är det nu man ska skriva typ en presentation om sig själv ? synd isf, för sånt suger jga på . jag kan berätta att det är anna sagen som har gjort min deisgn, för att jag är för dålig för att klara av såndant själv. tack till henne. ja, jag är en tjej, om folk inte hade fattat det. jag är 14, dock 15 om sisådär... jag orkar inte räkna timmar, men imorn iaf.
jag har haft en blogg med emma förut, men vi sög på att blogga, så vi bestämde oss för att göra våra egna bloggar. egetnligen så var det ganska osmart , för likosm, det lär ju inte bli mer uppdatering för att vi har våra egna bloggar ? haha, smarta brudar.



hollywood undead - everywhere i go


RSS 2.0